24655
Book
In basket
Potrawy z grzybami / Marta Walęcka-Zdroik. - Warszawa : Prószyński i S-ka, 2004. - 95, [1] strona ; 21 cm.
Grzyby cieszą się dużym uznaniem smakoszy. W kuchni polskiej były i są charakterystycznym elementem smakowym. Można przyrządzić je jako samodzielne aromatyczne i pyszne danie, są również dodatkiem, który uatrakcyjni smak potraw. Proponuję Państwu kilkadziesiąt przepisów na sałatki, przekąski, dania główne, sosy zimne i gorące oraz przetwory, w których wykorzystano zarówno grzyby leśne, jak i hodowlane. Można więc, korzystając z tej książeczki, jadać grzybowe smakołyki cały rok!
Availability:
Wypożyczalnia Ochotnica Dolna
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again