24616
Book
In basket
W miarę jak ceny gotowych dżemów i innych przetworów rosną, coraz więcej osób chciałoby wiedzieć, jak samodzielnie przyrządzać przetwory. W książce zawarto wskazówki dotyczące przygotowywania smacznych domowych przetworów z owoców i warzyw. Poza tym można tu znaleźć przepisy na konfitury, marmolady, dżemy, marynaty, sosy oraz keczupy. Nie należy się przejmować brakiem własnego ogrodu - i bez tego można zaoszczędzić sporo pieniędzy, kupując owoce i warzywa, gdy są najtańsze.
Availability:
Wypożyczalnia Ochotnica Dolna
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Ochotnica Górna
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Tylmanowa
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginalny: Right way to make jams
General note
Tytuł oryginalny: The Right way to make jams, 1974.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again